Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μοιραίοι για τα κόμματα τους αλλά και για τον τόπο!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

H είδηση …

Ε. Βενιζέλος 4/4/2014

«Πρώτον η σταθερότητα της χώρας τώρα που βγαίνουμε από την κρίση και το μνημόνιο, τώρα που αλλάζουμε σελίδα, είναι εθνικό αγαθό...

Κανείς δεν μπορεί να την υπονομεύσει.  Τώρα γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος αυτός, για την εθνική στρατηγική που ακολουθεί η χώρα, και για το ζήτημα της δημοκρατίας, του κράτου δικαίου, της διαφάνειας. Είμαστε εδώ στο πλαίσιο μιας προγραμματικής συμφωνίας. Εγώ και ο πρωθυπουργός είμαστε αυτοί που εγγυώμαστε πλήρως την τήρησή της»

Ο σχολιασμός …

Αυτός και ο άλλος μας εγγυώνται!... αλήθεια με τι προσόντα; με τι αποδείξεις;
Τελικά οι δύο αυτοί “κύριοι” θα αποδειχτούν μοιραίοι για τον τόπο αλλά και για τα κόμματα των οποίων ηγούνται μιας και ο ένας κατάφερε να είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να μπει ακόμα και στην Βουλή και ο άλλος από διεκδικητής εξουσίας να παίζει τώρα με ποσοστά του 15%.
Τα κοινά τους γνωρίσματα δηλ. το άθλιο πολιτικό παρελθόν και παρόν τους καθώς και οι κοινές τους φοβίες για την επερχόμενη τραγική τους πολιτική "κατάληξη" τους ενώνει κάνοντας τους πιο αποΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ και αδίστακτους.

Φίλες/οι μη τους υποτιμάται γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός “το λαβωμένο και τρομαγμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο”.

Προσωπικά τους θεωρώ ικανούς για όλα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν με νύχια, με δόντια, με ίντριγκες, με εκφοβισμούς και με προβοκάτσιες να διατηρήσουν τα δολίως αποκτημένα κεκτημένα τους δηλ. την εξουσία και την ασυλία τους.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση Μπαλτάκου είναι η αρχή μίας περιόδου όπου θα δούμε και θα ακούσουμε πράματα και θάματα!