Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Φρίκη από τη Χρυσή Αυγή: Μάζευαν παιδιά, ακόμη και βρέφη [εικόνες]

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ανασύρθηκαν από τους υπολογιστές των χρυσαυγιτών και δείχνουν παιδιά ακόμη και βρέφη να φορούν μπλούζες του νεοναζιστικού κόμματος με ...
μηνύματα μίσους και τα οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Εθνος.

Στις εν λόγω φωτογραφίες παιδιά και βρέφη ποζάρουν φορώντας μπλούζες της ΧΑ ή στολές παραλλαγής σαν αυτές ακριβώς που φορούσαν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης στα τάγματα εφόδου, ενώ δεν λείπουν και αυτά που φορούν μπλούζες με απειλητικά και ρατσιστικά μηνύματα. 


Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά με τη φωτογραφία ενός 10χρονου που στέκεται προσοχή κρατώντας τη σημαία της Χρυσής Αυγής, ενώ φορά μια μπλούζα που γράφει «Πας μη Έλλην βάρβαρος» και ενός άλλου που ανήλικου που επιδυκνείει με υπερηφάνια την μπλούζα του που γράφει «Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια». Πιο σοκαριστική όμως είναι η εικόνα ενός βρέφους που φοράει ένα κορμάκι με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Το Εθνος έφηβοι μαθητές Λυκείου παρακολουθούσαν σεμινάρια κατήχησης  σε αίθουσες τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, ενώ σε μια φωτογραφία διακρίνονται παιδιά έως και 12 ετών να παίρνουν μαθήματα χρυσαυγίτικης ιστορίας στα κατηχητικά των πυρήνων και μάλιστα παρουσία των γονιών τους οι οποίοι στέκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας. Η εφημερίδα σημείωνει ότι πρόκειται  για ανήλικα παιδιά που εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της οργάνωσης, κρατώντας λάβαρα και ντυμένα όπως οι ενήλικες.


Νέες απειλές του πυρηνάρχη του Περάματος κατά του ΠΑΜΕ

Εντωμεταξύ ακάθεκτος ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα  και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης, ξεπέρασε κάθε όριομιλώντας στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο του Περάματος χθες, αφού απείλησε ανοιχτά τα μέλη του ΠΑΜ ότι θα τους «τελειώσει».