Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι καλλίγραμμες υποψήφιες που βάζουν… φωτιές στα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών [εικόνες]

Νέες γυναίκες, μόνες, ψάχνουν… ψήφο. Πρόκειται για τις εντυπωσιακές θηλυκές παρουσίες στα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών, που κερδίζουν τη μάχη των εντυπώσεων με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η Αντωνία Λυκούδη είναι υποψήφια στην... κοινότητα Σκουτάρεως, στις Σέρρρες. Η 22χρονη, που εργάζεται σε κομμωτήριο όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, έχει γίνει γνωστή πλέον και εκτός των στενών συνόρων της περιοχής της.


Αφού κατέκτησε το χώρο του ποδοσφαίρου, είναι υπεύθυνη μάρκετινγκ της ομάδας Αιγάλεω, η Σπυριδούλα Πατήλα που δεν περνά απαρατήρητη δοκιμάζει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις της στο δήμο Φυλής – Αχαρνών, όπου ήδη ολοκλήρωσε μία θητεία ως δημοτική σύμβουλος.


Η Κατερίνα Μονογυιού θα μπορούσε να είναι μοντέλο- άλλωστε διαθέτει τις απαραίτητες αναλογίες- αλλά αντί αυτού διεκδικεί την ψήφο των Μυκονιατών, ενώ έχει στο βιογραφικό της ήδη την εμπειρία από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, που ήταν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες.


Η Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις περιοχές που διαθέτουν εκρηκτικές υποψηφίους. Προφανώς ο συνδυασμός «Ομορφη Θεσσαλονίκη» δεν ονομάστηκε τυχαία έτσι, αφού με αυτόν διεκδικούν ψήφο η Μαριέλα Βέννη- νοσηλεύτρια και μοντέλο- αλλά και η αεροσυνοδός Κατερίνα Λάτση.