Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

38χρονη στα Σφακιά βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος

Αποφασισμένη να θέσει τέλος στην ζωή της με κάθε τρόπο, φαίνεται πως ήταν η 38χρονη γυναίκα απο την Βουλγαρία, η οποία βρέθηκε νεκρή στο χωριό Βρασκά στα Σφακιά.

Η προανάκριση...
των αστυνομικών αρχών, αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του Ιατροδικαστή κ.Σταμάτη Μπελιβάνη πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ το δραματικό είναι πως η 38χρονη αρχικά προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της με ένα μικρό μαχαίρι.

Όμως φαίνεται πως δεν τα κατάφερε και τότε πήρε ένα μεγαλύτερο μαχαίρι και το κάρφωσε στον λαιμό της.

Έτσι εξηγούνται, αφενός η ανεύρεση των δύο μαχαιριών στον τόπο της τραγωδίας, αλλά αφετέρου και τα κοψίματα στους καρπούς των χεριών της, όπως δημοσίευσε απο χθες το Flashnews.gr.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη γυναίκα, χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρή - μέσα σε μιαν λίμνη αίματος - στο εξωτερικό αποχωρητήριο οικίας ηλικιωμένου ζεύγους στο οποίο εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Στο χωριό των Σφακίων διέμενε με την οικογένειά της και προς το παρόν είναι άγνωστος ο λόγος που την οδήγησαν σε αυτό το απονενοημένο διάβημα.
Flashnews.gr