Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. οι πωλήσεις εισιτηρίων για το μουντιάλ στη Βραζιλία

Μπορεί οι αντιδράσεις στη Βραζιλία για το παγκόσμιο κύπελλο να είναι πολλές και έντονες, οι υπεύθυνοι, όμως είναι ικανοποιημένοι από τη διάθεση των εισιτηρίων. 

Συνολικά 2.577.662 εισιτήρια έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής από τα οποία τα ...
1.591.435 έχουν αγοραστεί απευθείας από τους φιλάθλους, δίχως να χρειαστεί να απευθυνθούν σε κάποιο πρακτορείο. 

Το 65% από το σύνολο των εισιτηρίων, έχει διατεθεί στη Βραζιλία και μόνο το 35% στον υπόλοιπο πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, 1.041.418 έχουν πουληθεί στη διοργανώτρια χώρα, 154.412 στις ΗΠΑ, 40.681 στην Αυστραλία, 38.043 στην Αγγλία και 33.126 στην Κολομβία. 

Αυτές οι πέντε χώρες έχουν διαθέσει τα περισσότερα εισιτήρια. Οι Αμερικανοί οι οποίοι αρχίζουν και ανακαλύπτουν το ποδόσφαιρο, είναι η δεύτερη δύναμη στις πωλήσεις εισιτηρίων όμως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως στις ΗΠΑ ζουν πολλοί μετανάστες από ολόκληρο τον πλανήτη. Έλληνες, Ιταλοί, Μεξικάνοι κτλ και σίγουρα είναι αρκετοί από τους 154.412 που έχουν δηλώσει χώρα διαμονής τις ΗΠΑ στη φόρμα αγοράς των εισιτηρίων. 

Έκπληξη δεν αποτελούν και τα 40.681 εισιτήρια των Αυστραλών καθώς και γι’ αυτούς ισχύει το ίδιο καθώς υπάρχουν μεγάλες κοινότητες Ελλήνων και Ιταλών τόσο στη Μελβούρνη (θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη… ελληνική πόλη) όσο και στο Σίδνεϊ. 

Έκπληξη αποτελούν οι 38.043 Άγγλοι που μέχρι στιγμής δε δείχνουν πίστη στις ικανότητες της ομάδας τους, ωστόσο όμως αγοράζουν εισιτήρια και υπολογίζεται πως περισσότεροι από 50.000 Άγγλοι θα βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας.