Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Βγάζει selfie και πίσω της σκάει το αεροπλάνο στον διάδρομο! [photos]

Tweet, Selfie και βιντεάκια στο Instagram τραβούσε μια χρήστης την ώρα που το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε δεν απογειώθηκε ποτέ και...
έσκασε στον διάδρομο με σκασμένο λάστιχο.

Την ώρα που προσπαθούσε να απογειωθεί ένα αεροπλάνο της US Airways από το διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, έσκασε ένα από τα ελαστικά του με αποτέλεσμα συρθεί στον αεροδιάδρομο με την μύτη να και να μην απογειωθεί.

Επιβάτες και πλήρωμα αναγκάστηκαν να κατέβουν από το αεροσκάφος, με τη βοήθεια της σκάλας έκτακτης ανάγκης. Το περιστατικό έκανε άμεσα το γύρο του διαδικτύου, όταν μια χρήστης του διαδικτύου τράβηξε φωτογραφίες και τις ανέβασε στο Twitter.

Μια από τις φωτογραφίες ήταν από το «τραυματισμένο» αεροσκάφος στην λεζάντα της οποίας είχε γράψει «Το αεροπλάνο μου μόλις συνετρίβη». Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια έβγαλε και μια Selfie για να θυμάται, ενώ λίγο αργότερα στο λογαριασμό του ABC News στο instagram, υπήρξαν και βιντεάκια από το ατύχημα.