Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απολογείται ο «δράκος» της Θεσσαλονίκης

Αφού πέρασε το γραφείο του εισαγγελέα το Σάββατο οδηγείται σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 31χρονος που είχε επιτεθεί σε εννέα νεαρές γυναίκες στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να τις βιάσει.

Ο 31χρονος, από το Νοέμβριο ...του 2013 έως τις αρχές Μαρτίου, εντόπιζε γυναίκες που ήταν μόνες τους, κυρίως μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, ακολούθησε εννιά γυναίκες μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους και προσποιούμενος τον ένοικο έμπαινε μέσα στις πολυκατοικίες όπου προσπαθούσε να κακοποίησει σεξουαλικά τα θύματά του. Μόλις οι γυναίκες καλούσαν σε βοήθεια, το έβαζε στα πόδια, σύμφωνα με το seleo.gr.

Στην αστυνομία έγιναν επτά τέτοιες καταγγελίες, μετά από τις οποίες ο νεαρός ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των επιθέσεων. Μετά την έκδοση εντάλματος η αστυνομία τον συνέλαβε και ο ίδιος ομολόγησε και τις εννιά επιθέσεις.

Ο νεαρός δήλωσε άνεργος, φοιτητής και οι γονείς του φέρεται να μένουν σε γειτονική πόλη.