Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δεν κλαίει μόνο… η μάνα του Πελέ, κλαίει και ο ίδιος [photo]

Εμφανώς συγκινημένος ήταν χθες ο Πελέ στο γκαλά της FIFA και στη βράβευση για τη Χρυσή Μπάλα, την οποία...
κέρδισε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο μεγάλος Βραζιλιάνος άσος του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος, όχι μόνο από τον πρόσφατο χαμό του φίλου του Εουσέμπιο που τιμήθηκε στο γκαλά, ούτε μόνο και από την απονομή του βραβείου της Χρυσής Μπάλας στον Ρονάλντο, αλλά πολύ περισσότερο από τη βράβευση του ιδίου με ένα ξεχωριστό βραβείο που απονέμεται για πρώτη φορά στην ιστορία.

Τη στιγμή, λοιπόν, που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο με τον τίτλο «Prix d'honnneur», δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, όπως είχε υποσχεθεί στην οικογένειά του και ξέσπασε σε δάκρυα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πελέ κατά τη βράβευσή του:

«Είχα υποσχεθεί στην οικογένεια μου ότι δεν θα δακρύσω, αλλά είμαι συναισθηματικός και δεν τα κατάφερα. Πρώτα απ' όλα πρέπει να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε υγεία να αγωνίζομαι για τόσα χρόνια. Εννοείται ότι δεν έπαιζα μόνος μου. Όταν μιλάμε με φίλους, βλέπω ότι οι άνθρωποι θυμούνται τους παίκτες, όπως είναι λογικό, αλλά υπάρχουν και φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και πολλοί άλλοι που μας βοηθούσαν. Πρέπει να μοιραστώ το βραβείο αυτό με τους ανθρώπους αυτούς που ήταν δίπλα μου. Έχω κερδίσει πολλά βραβεία, αλλά ζήλεψα απόψε γιατί ποτέ δεν κέρδισα το συγκεκριμένο, λόγω του γεγονότος ότι δεν αγωνίστηκα στην Ευρώπη».



koolnews.gr