Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εμφανίσεις με υπογραφή Armani στις Χρυσές Σφαίρες

Αρκετοί υποψήφιοι, παρουσιαστές και καλεσμένοι στις Χρυσές Σφαίρες που απονέμει εδώ και 71 χρόνια η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ, επέλεξαν δημιουργίες Giorgio Armani.

To σόου έλαβε χώρα στο ...ξενοδοχείο Beverly Hilton Hotel χτες το βράδυ και μεταδόθηκε ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι NBC.

Η Cate Blanchett φόρεσε μια δημιουργία Armani Privé από μαύρη δαντέλα και τούλι. Το κεντημένο φόρεμα έχει κλειστό ντεκολτέ αλλά ανοιχτή πλάτη και κοντά μανίκια δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό εφέ.

Το φόρεμα στέκεται κοντά στο σώμα αλλά ανοίγει σε μια εντυπωσιακή φούστα κεντημένη με μαύρα κρύσταλλα Swarovski, τονίζοντας το γυναικείο σώμα και δημιουργώντας μια κομψή σιλουέτα.

Η Blanchett, πρέσβειρα του νέου αρώματος Giorgio Armani Si, κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Α” Γυναικείου Ρόλου σε δραματική ταινία για την ταινία «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι “Αλεν.

«Πρωτογνώρισα τον Armani -σε μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου- όταν είχα προταθεί για το Όσκαρ για την ταινία “Aviator”. Νομίζω ήταν το 2006. Αλλά η αισθητική σχέση μου με τον Armani είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ήμουν έφηβη όταν λαχταρούσα όλα αυτά τα καλοραμμένα κοστούμια του. Όταν τελείωσα την δραματική σχολή, με τα πρώτα χρήματα που κέρδισα αγόρασα ένα κοστούμι Armani το οποίο φοράω ακόμα! Γιατί πιστεύω αυτό που με συνδέει με τον Giorgio Armani, με τον κόσμο του Armani στην πραγματικότητα είναι η διαχρονικότητα. Νομίζω ότι πάντα θα με γοητεύει η χάρη, η απλότητα και η διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει ότι φέρει την υπογραφή Armani», έχει δηλώσει η Cate Blanchett.

«Συχνά αναρωτιέμαι αν ο κ. Armani μου ζήτησε να είμαι η πρέσβειρα του νέου αρώματος Si επειδή η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη και ολοκληρωμένη. Ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο πλήρης. Είμαι μητέρα, σύζυγος, πολύ παθιασμένη με την καριέρα μου, αλλά και με τα παιδιά μου και τις φιλίες μου. Για εμένα αυτό το άρωμα έχει να κάνει με το να λες ναι στη ζωή. Είναι απίστευτα θετικό απέναντι σε όλες τις πτυχές της γυναικείας ζωής. Ξέρετε για ποιες πτυχές μιλάω, για εκείνες που μπορεί ενίοτε να γίνουν επικίνδυνες ή άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και για εκείνες που είναι μυστικές, αισθησιακές και προσωπικές», εξήγησε.

Από τη μεριά του ο Giorgio Armani είπε για την Cate Blanchett: «Θαυμάζω τις ερμηνείες της σε τόσες πολλές ταινίες. Μου αρέσει το βλέμμα της που είναι ταυτόχρονα ψυχρό αλλά και τρυφερό- και το μοντέρνο πρόσωπό της με τις μοναδικές γραμμές. Μου αρέσει ακόμα ο τρόπος που κινείται και περπατά τόσο κομψά και φυσικά. Πιστεύω ότι είναι η ιδανική γυναίκα για να ενσαρκώσει την πολυπλοκότητα και την μοναδικότητα ενός διαφορετικού αρώματος, ενός αρώματος έντονου, γλυκού αλλά και ανάλαφρο την ίδια στιγμή.