Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Έχασα 30 κιλά και ήθελα να δείξω το σώμα μου»

Η Beyonce μετά την εγκυμοσύνη της, είχε φτάσει να ζυγίζει 88 κιλά και με τη δίαιτα και τη γυμναστική στην οποία υποβλήθηκε κατάφερε και ζυγίζει 58 κιλά!

Η διάσημη τραγουδίστρια... που έχασε 30 ολόκληρα κιλά, πλέον το μόνο που θέλει είναι να δείχνει το σώμα της σε ολόκληρο τον κόσμο!

Όπως αποκαλύπτει, «αποφάσισα συνειδητά να δείξω το κορμί μου. Ήμουν 88 κιλά όταν γέννησα. Έχασα τα 30 κιλά και πήγα 58. Γυμναζόμουν σαν τρελή προκειμένου να επαναφέρω το σώμα μου όπως ήταν πριν. Ήθελα να δείξω σε όλες τις γυναίκες, πως μπορείς να κάνεις παιδί, και να αποκτήσεις ξανά το σώμα που είχες πριν, αρκεί να δουλέψεις σκληρά».

Μετά τη γέννηση της κορούλας της, Blue Ivy Carter, το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου είναι πως, «μπορείτε να έχετε το παιδί σας και να περνάτε καλά, να παραμένετε σέξι, να έχετε όνειρα και να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Δείτε τις εμφανίσεις της στα τελευταία βίντεο κλιπ της όπου και εμφανίζεται σχεδόν γυμνή…