Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έκλεβαν αυτοκίνητα στην Αττική και τα διέλυαν στη Ναύπακτο

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος που έκλεβε αυτοκίνητα κάθε είδους από την Αττική και τα αποσυναρμολογούσε σε μια αποθήκη στη Ναυπακτία για να πουλήσει τα μέρη τους ως ανταλλακτικά, βρέθηκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου μετά τη.. σύλληψη δυο Ελλήνων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο άνδρες ηλικίας 45 και 44 χρόνων κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους και, ακολουθώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 44χρονου στην Δάφνη Αιτωλοακαρνανίας. Εκεί βρήκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το όποιο είχε κλαπεί την προηγούμενη μέρα από τον Άλιμο Αττικής, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, 15 σφαίρες και ένα κουτί με καθαριστικά όπλου, έναν ηλεκτρονικό εγκέφαλο αυτοκινήτου, ένα ραδιόφωνο και ένα GPS, καθώς και 13 αποδείξεις διοδίων με ημερομηνίες 12, 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε μια αποθήκη σε αγροικία στην ίδια περιοχή, στην οποία οι δράστες μετέφεραν κλεμμένα οχήματα και τα αποσυναρμολογούσαν. Εκεί οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ακόμη ένα Ι.Χ. φορτηγό το όποιο είχε κλαπεί πριν δυο μέρες από την Γλυφάδα Αττικής, μια καρότσα, μια μετώπη, δυο μπροστινά φανάρια, ένα ταμπλό και ένα πίσω τζάμι καμπίνας τα οποία αντιστοιχούν σε φορτηγό αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου και πλήθος από άλλα εξαρτήματα οχημάτων και διαρρηκτικά εργαλεία. 

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες αντικαθιστούσαν τα μέρη νόμιμων τρακαρισμένων οχημάτων με αυτά των κλεμμένων και τα πωλούσαν, ή διέθεταν προς πώληση τα τμήματά τους ως ανταλλακτικά. Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 44χρονου και δυο κινητά ως μέσα επικοινωνίας των δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται σε συνεργασία με την Δίωξη Εγκλημάτων Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.