Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ανήλικοι έκλεψαν παιχνιδομηχανές στη Θήβα

Ότι τους… έλειπε έκλεψαν δυο πιτσιρικάδες από το σπίτι ενός 44χρονου στη Θήβα, χωρίς να πουν «όχι» στα μετρητά και τα αντικείμενα αξίας! Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν περισσότερο από τρία 24ωρα την παιχνιδομηχανή και... τα τρία ηλεκτρονικά παιχνίδια που άρπαξαν!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και τα στοιχεία των δύο 15χρονων τσιγγάνων αποκαλύφθηκαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου μια και η διάρρηξη είχε γίνει την περασμένη Τρίτη.

Οι δράστες είχαν παραβιάσει το παράθυρο της κουζίνας της ισόγειας κατοικίας και άρπαξαν από το χώρο του υπνοδωματίου την παιχνιδομηχανή, τα παιχνίδια, τα χρυσαφικά και τα χρήματα συνολικής αξίας 1.300 ευρώ. Όσα είχαν κλέψει οι δυο ανήλικοι, βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στον 44χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού.