Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δωρεάν διακοπές δουλεύοντας σε φάρμες!

Εργαστείτε εθελοντικά σε μια φάρμα και νιώστε την ελευθερία που μπορεί να προσφέρει η φύση, γνωρίζοντας νέους προορισμούς και κερδίζοντας μοναδικές εμπειρίες.

Πολλά αγροκτήματα, που ασχολούνται με ...
εναλλακτικές και φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες καλούν επισκέπτες να εργαστούν εθελοντικά, προσφέροντας τους στέγη και καθημερινά γεύματα.

Εάν είστε πρόθυμοι να ασχοληθείτε με τη γη και να παράλληλα να γνωρίσετε ένα νέο μέρος, αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μάθετε από κοντά τα μυστικά της αγροτικής ζωής σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας οικονομική φιλοξενία.

Οι περισσότερες φάρμες διοργανώνουν προγράμματα διάρκειας μίας ή δύο εβδομάδων, αλλά πολλοί είναι οι οικοδεσπότες, που χρειάζονται βοήθεια παραπάνω μέρες.

Η φιλοξενία διαφέρει, ανάλογα με τις ανάγκες και πολλές φορές οι μαθητευόμενοι καλούνται να περάσουν μια ολόκληρη σεζόν μαζί με τους ιδιοκτήτες, μαθαίνοντας, για παράδειγμα πρακτικές βιολογικής καλλιέργειας.

Αναζητήστε τη δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα σας και σύντομα θα βρεθείτε να συλλέγετε αγελαδινό γάλα, να καλλιεργείτε με άροτρο ή να μαζεύετε σταφύλια. Οι ώρες εργασίας κυμαίνονται από 7 έως 8 την ημέρα.

Για πιο εμπεριστατωμένη πληροφόρηση μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες wwoof.net, growfood.org, workaway.info και helpx.net, οι οποίες περιέχουν λεπτομέρειες για την κάθε φάρμα, στοιχεία των ιδιοκτητών και των προγραμμάτων που προσφέρουν. Τολμήστε το!