Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ τα νέα για τον Σουμαχερ…Τι δηλώνουν οι γιατροί του;;;

Σε συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο χώρο του νοσοκομείου και στην οποία παρευρίσκονταν οι Μαρκ Σεπς (αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου), ο καθηγητής Ζαν Πάεν, αναισθησιολόγος και ο νευροχειρουργός Στέφαν Σαμπάρντες τα όσα ειπώθηκαν ήταν....
εξόχως ανησυχητικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τους γιατρούς : «...ο Σουμάχερ είναι σε κρίσιμη κατάσταση, μάχεται για τη ζωή του. Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί. Θα εξετάζουμε την κατάσταση ώρα με την ώρα. Αν δεν φορούσε το κράνος, δεν θα είχε επιβιώσει. Χρειάστηκε να τον χειρουργήσουμε άμεσα για να μειώσουμε την πίεση στο κεφάλι του από την εσωτερική αιμορραγία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Όταν ήρθε εδώ, έκανε κάποιες αντανακλαστικές κινήσεις αλλά δεν είχε επαφή με όσα συνέβαιναν γύρω του. Είχε πολύ μεγάλο τραύμα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του. Θέλουμε περισσότερο χρόνο, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, για να βελτιωθεί η κατάσταση του. Προσπαθούμε να τον διατηρήσουμε σε σταθερή θερμοκρασία. Βρίσκεται σε καταστολή. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, σεβόμενοι την οικογένειά του».