Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τρεις αυτοκτονίες στρατιωτικών στον Καναδά

Ο στρατός του Καναδά ανακοίνωσε ότι θα διεξαγάγει έρευνα για τις αυτοκτονίες τριών στελεχών του, βετεράνων του πολέμου στο Αφγανιστάν, οι οποίες... μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Η σορός του επιλοχία Μάικλ Μακνίλ βρέθηκε σε μια στρατιωτική βάση στο Οντάριο την Τετάρτη.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο δεκανέας Ουίλιαμ Έλιοτ αυτοκτόνησε στο σπίτι του στη νοτιοδυτική Μανιτόμπα, ενώ ο δεκανέας του πυροβολικού Τράβις Χόλμραστ πέθανε σε ένα νοσοκομείο στο Λέθμπριτζ, στην Αλμπέρτα, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας την οποία έκανε σε φυλακή. Οι ένοπλες δυνάμεις θα προχωρήσουν σε έρευνες για τις αυτοκτονίες, κατά την προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο υπουργός Άμυνας του Καναδά Ρομπ Νίκολσον εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες, τους φίλους και τους συναδέλφους των αυτοχείρων. Νωρίτερα σήμερα ο Νίκολσον δήλωσε ότι οι αυτοχειρίες προκαλούν «ιδιαίτερη ανησυχία» κι επισήμανε ότι από το 2011, η κυβέρνηση έχει διαθέσει εκατομμύρια δολάρια για την θεραπεία και την παροχή συμβουλευτικής βοήθειας από ψυχολόγους σε στρατιώτες που επιστρέφουν από μάχιμες αποστολές.