Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μία γυναίκα «χάλασε» την ενέδρα θανάτου στον Αλιμο -Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε άγνωστους και επιχειρηματία

Η απροσδόκητη εμφάνιση μίας γυναίκας φαίνεται πως ήταν η απρόβλεπτη εξέλιξη που χάλασε τα σχέδια των αγνώστων που έστησαν ενέδρα θανάτου σε έναν επιχειρηματία στον Αλιμο. 

Ακολούθησε χάος, με ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ... οι δράστες τράπηκαν σε φυγή…

Η δολοφονική απόπειρα κατά του 51χρονου επιχειρηματία έγινε έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕΚΟ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, λίγο μετά τις 13.00 το Σάββατο.

Μόλις οι δράστες είδαν τον επιχειρηματία να βγαίνει από το αυτοκίνητό του, άνοιξαν πυρ με στόχο να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος όμως, τα σχέδια των δραστών χάλασε μία διερχόμενη γυναίκα. Οταν αντιλήφθησαν την παρουσία της, οι άγνωστοι σταμάτησαν για λίγο τους πυροβολισμούς και ο επιχειρηματίας πρόλαβε να κρυφτεί πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ανταποδώσει τα πυρά.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα μαύρου χρώματος που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας. Αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό τους, ενώ περισυνέλλεξαν τους κάλυκες που υπήρχαν στο χώρο της συμπλοκής.

Οπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Βήματος, ήδη εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ ως προς τα κίνητρα των δραστών εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών.