Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δέσποινα Καμπούρη: Τι λέει για το δεύτερο παιδί;

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε πώς αντιμετωπίζει ...η μικρή την αναγνωρισιμότητα των γονιών της. «Η μικρή μας είναι δύο χρονών και τριών μηνών. Δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το επάγγελμά μου, δυστυχώς καταλαβαίνει ότι λείπω απ'το σπίτι πολλές ώρες κάποιες μέρες. Το πιο αστείο είναι όταν έχουμε περιοδικά στο σπίτι, τυχαία μπορεί να κυκλοφορούν, με βλέπει και φωνάζει "η μαμά μου!", όπως και όταν με βλέπει στην τηλεόραση. Δεν κρύβω τα περιοδικά, σιγά. Είναι μια πραγματικότητα, δεν κάναμε και κάτι κακό».

Η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε και στην αγαπημένη της συνήθεια με την κόρη της αλλά και στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού: «Μ’αρέσει πάρα πολύ να την ντύνω, να της σετάρω τα ρούχα, και γι’αυτό ήθελα φανατικά κορίτσι. Νομίζω πως αν κάνουμε δεύτερο ο Βαγγέλης θέλει να είναι γιος. Εγώ βέβαια και δεύτερο παιδί να κάναμε θα ήθελα να είναι κορίτσι».