Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στοχευμένη περιποίηση για δέρμα 20άρας

Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν ανάλογα με το αν διανύετε τη δεκαετία των 20 ή των 30.

Η δεκαετία των 20 θέλει... σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση.

Γνωρίζετε ότι οι ρυτίδες ξεκινούν να σχηματίζονται στο εσωτερικό του δέρματος πολύ πριν γίνουν ορατές; Αρχίζουν να δημιουργούνται στην ηλικία των 20 και παρουσιάζονται στο πρόσωπο μετά από 10 με 15 χρόνια. Για να επιβραδύνετε την εμφάνισή τους και να διατηρήσετε τη νεανική εικόνα της επιδερμίδας, χρειάζεστε ένα προϊόν καθαρισμού και μια ενυδατική κρέμα. Ποια σύνθεση όμως είναι ιδανική για εσάς; Μετά την ορμονική έξαρση που συμβαίνει στην εφηβεία, το δέρμα συνήθως αποκτά τάση λιπαρότητας. Γι’ αυτό καλό είναι να επενδύσετε σε προϊόντα που ελέγχουν τη σμηγματόρροια.

Η δεκαετία των 30 θέλει... προστασία και πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης

Έχουν αρχίσει να σας απασχολούν σοβαρά οι λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας και η θαμπάδα; Αυτό συμβαίνει γιατί οι βλαβερές συνέπειες από τη χρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από τις καθημερινές συνήθειες (κάπνισμα, κακή διατροφή, αλκοόλ) αρχίζουν να αποτυπώνονται στο πρόσωπο. Δεν υπάρχει ωστόσο λόγος ανησυχίας. Μπορείτε να δείχνετε ακόμη είκοσι και κάτι, αρκεί να υιοθετήσετε μια πιο σύνθετη κούρα ομορφιάς. Για παράδειγμα, εάν νιώθετε το δέρμα σας να σας τραβάει, σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε την ενυδατική σας. Η ξηρότητα συμβάλλει στην εγκατάσταση των ρυτίδων στην επιδερμίδα, οπότε αναζητήστε πλούσιες φόρμουλες που θα αναπληρώσουν τη χαμένη υγρασία. Καλό είναι επίσης το προϊόν που θα επιλέξετε να έχει ενσωματωμένο δείκτη αντιηλιακής προστασίας. Τέλος η χρήση μιας κρέμας ματιών πρωί και βράδυ κρίνεται πλέον απαραίτητη.