Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

H πρώτη McLaren P1 συνάντησε τον ιδιοκτήτη της

Η χαρά του πρώτου ιδιοκτήτη της νέας κατακίτρινης McLaren P1 θα ήταν αναμφίβολα απερίγραπτη όταν αντίκρισε το supercar έτοιμο να τον περιμένει στο πάρκινγκ των τεχνολογικών εγκαταστάσεων της McLaren.

Αυτό ήταν και το γεγονός που περίμενε η ...βρετανική φίρμα για να ανακοινώσει τις επιδόσεις του συλλεκτικού μοντέλου, καθώς θα κατασκευαστεί σε μόλις 375 μονάδες.

Η έκδοση παραγωγής της νέας McLaren P1 λοιπόν μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία του 0-100 σε μόλις 2,8 δλ. Για να αγγίξει τα 200 χλμ./ώρα χρειάζεται 6,8 δλ. και 16,5 δλ. για τα 300. Επίσης, η P1 μπορεί να ολοκληρώσει ένα 400άρι σε 9,8 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 350 χλμ./ώρα.

Τέλος, σε πολύ χαμηλό επίπεδο βρίσκεται η κατανάλωση του υπεραυτοκινήτου και σε αυτό βοηθάει φυσικά η υβριδική τεχνολογία που υιοθετεί.

Πιο συγκεκριμένα, καταναλώνει 8,3 λτ. για να ταξιδέψει 100 χλμ., ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι στα 194 γρ./χλμ.Πηγή: autotriti.gr