Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αναλώσιμα υλικά και φάρμακα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Έντεκα κούτες αναλώσιμα υλικά και φάρμακα θα παραδώσει, αύριο, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων», εκ μέρους των πολιτών του δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, ο δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ιωακειμίδης ευχαριστεί τους...
συνδημότες του «που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά σε φάρμακα» και επισημαίνει ότι ο δήμος «έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ αλληλεγγύης και προστασίας για τις οικογένειες που βιώνουν, με τον χειρότερο τρόπο, τα επακόλουθα της οικονομικής κρίσης. Σ” αυτό εντάσσονται το Κοινωνικό Φαρμακείο, τα Δημοτικά Ιατρεία, το Κέντρο Διανομής Τροφίμων και Δημοτικής Ιματιοθήκης. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, διασφαλίζοντας ως απαράβατη αρχή την αξιοπρέπεια, την περηφάνια και την ανωνυμία τους, διότι «Στα Δύσκολα Μπορούμε Μαζί»».

Σημειώνεται ότι στην οδό Βοσπόρου 2 και Αμερικανίδων Κυριών λειτουργεί το Κέντρο Διανομής Τροφίμων για τους απόρους δημότες και παρέχει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τρόφιμα και φάρμακα. Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2132004810-811.