Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κρήτη: Ανάληψη... παγίδα από ΑΤΜ για ηλικιωμένη - Διαβάστε τι έπαθε

Νέα απάτη με θύμα ηλικιωμένη σημειώθηκε χθες (30-10-2013) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Η 81χρονη "πονηρεύτηκε" αργά και οι τρεις ανετονύχηδες... αγρίεψαν.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'', η Μ.Σ πείστηκε από τα τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, που την πλησίασαν έξω από το σπίτι της στο Κομμένο Μπεντένι, λέγοντάς της ότι γνωρίζουν την ανιψιά της η οποία απολύθηκε πρόσφατα, και προκειμένου να λάβει την αποζημίωσή της ύψους 12.000 ευρώ, έπρεπε να τους δώσει 5.000 ευρώ, εκ μέρους της.

Την έπεισαν να τους ακολουθήσει και την οδήγησαν στην πλατεία Κορνάρου, όπου από τράπεζα έκανε ανάληψη του ποσού. Στη συνέχεια οι δράστες και το θύμα τους μπήκαν στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των Πατελών.

Εκεί, η γυναίκα τους είπε, ότι δεν θα τους δώσει τα χρήματα εάν δεν μιλήσει προηγουμένως με την ανιψιά της για να πειστεί ότι λένε την αλήθεια. Τότε η μία από τις δύο απατεώνισσες της άρπαξε με τη βία την τσάντα, την έριξε στο έδαφος και μαζί με τους δυο συνεργούς της εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 81χρονη βλέποντας φωτογραφίες από το αρχείο της ΕΛ.ΑΣ αναγνώρισε τη μία από τις δύο γυναίκες.
Πηγή: cretalive.gr