Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία ιδιοκτήτη καφενείου στη Λαμία

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Λαμίας η στυγερή δολοφονία, που είχε συγκλονίσει τον Αχινό και όλη τη Φθιώτιδα, στα τέλη Αυγούστου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, δράστης είναι... ένας 19χρονος Αλβανός, ο οποίος για περίπου δυο χρόνια διέμενε και εργαζόταν στον Αχινό.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από το Μάρτιο είχε πάει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δράστης επέστρεψε στον Αχινό για 2-3 ημέρες προς τα τέλη Αυγούστου, έκανε το έγκλημα, με κίνητρο τη ληστεία και την ίδια μέρα έφυγε για την Αλβανία.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν γιατί ο 19χρονος έκανε χρήση του κινητού τηλεφώνου του θύματος με άλλη κάρτα.

Αυτό που ερευνούν επίσης οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας είναι αν είχε συνεργό ή συνεργούς, αφού υπάρχουν μαρτυρίες για ένα ύποπτο μπλε αυτοκίνητο, που ήταν έξω από το μαγαζί την ώρα του φονικού.

Οι κάτοικοι στον Αχινό είναι συγκλονισμένοι. Ο 19χρονος «Γιάννης» ή «Τζανί» όπως τον φώναζαν δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα. «Ήταν πολύ ήσυχο παιδί. Δούλευε στις ελιές ή άλλες αγροτικές εργασίες. Για κάποιο διάστημα είχε δουλέψει και γκαρσόνι στο καφενείο….», είπε στο LamiaReport κάτοικος του Αχινού.

Από τον Αχινό για κάποιο χρονικό διάστημα είχε περάσει και ο μεγαλύτερος αδελφός του 19χρονου, που τώρα ζει και εργάζεται στη Θήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο αδελφός του ήρθε στον Αχινό, πριν από 15 ημέρες περίπου, για να φορτώσει και να μεταφέρει τα πράγματα του 19χρονου στην Αλβανία.