Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό γερμανού τουρίστα

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου Γερμανού τουρίστα, που αναζητείται από το Σάββατο το απόγευμα, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του από την περιοχή «Άλικες» της Αγίας Πελαγίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», στο σημείο είχε... πάει με τον γιο του ο οποίος και βούτηξε, ενώ ο πατέρας τον ενημέρωσε ότι θα έκανε μια πεζοπορία στην περιοχή. Όταν ύστερα από τρεις ώρες ο γιος βγήκε από τη θάλασσα, δεν είδε τον πατέρα του και έκτοτε ξεκίνησε η αναζήτηση. Στις έρευνες συμμετέχουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και του Λιμενικού, που μέχρι χθες όταν και έπεσε το σκοτάδι δεν είχαν βρει κανένα ίχνος του 67χρονου στην ευρύτερη πρόχοι του Φόδελε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρείχε ο γιος του στα κλιμάκια των ερευνών, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του ενώ τελευταία είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς και για μια νέα δυσκολότερη στην αντιμετώπιση της ασθένεια. Δεν αποκλείεται σήμερα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχιστούν και από αέρος. Να σημειωθεί ότι ο 67χρονος και στο παρελθόν είχε χαθεί στα φαράγγι της Σαμαριάς, όπου για τον εντοπισμό του είχε στηθεί και πάλι επιχείρηση.

(Φωτογραφία αρχείου)