Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εφέτη ειδικό ανακριτή ζητά για τις Σκουριές ο Εισαγγελέας

Σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών Θεσσαλονίκης ζητεί ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Εφετών Παναγής Γιαννάκης, με σκοπό να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής ο οποίος θα αναλάβει την ποινική διερεύνηση της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός», τον περασμένο Φεβρουάριο στις Σκουριές.

Όπως μεταδίδει το... Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός διαβίβασε έγγραφο αίτημα προς την προϊσταμένη της τριμελούς διοίκησης του Εφετείου Άννα Μιχαλοπούλου, κάνοντας επίκληση στη σπουδαιότητα της υπόθεσης.

Ως εκ τούτου, «είναι ανάγκη να γίνει η ανάκριση υπό την αιγίδα του Εφετείου για να προσδοθεί το αναγκαίο κύρος στις ενέργειες της ανάκρισης», όπως αναφέρεται στο έγγραφο αίτημα του εισαγγελέα Εφετών.

Για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος είκοσι προσώπων, τέσσερα εκ των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί.