Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αυτές είναι οι τροφές που καίνε το λίπος!

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν τροφές, που η μακροπρόθεσμη κατανάλωσή τους βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην απώλεια βάρους, λόγω των λιποδιαλυτικών τους ιδιοτήτων;

Οι συγκεκριμένες τροφές, που συγκεντρώσαμε..., και σας παρουσιάζουμε, μπλοκάρουν την εναπόθεση του νέου λίπους στα ήδη υπάρχοντα λιποκύτταρα, με ευεργετικά αποτελέσματα για όσους θέλουν να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους.

- Ανανάς: Περιέχει βρομελίνη, που δρα λιποδιαλυτικά, ενώ επίσης έχει και αντικαρκινική δράση.

- Γκρέιπφρουτ: Έχει αποδειχθεί ότι μακροπρόθεσμα βοηθά στο αδυνάτισμα και την αντιμετώπιση του διαβήτη, κρατώντας σταθερά τα επίπεδα γλυκόζης-ινσουλίνης στο αίμα. Οι «μαγικές» του ιδιότητες αποδίδονται στην ουσία ναρινγενίνη, που δρα στο ήπαρ, κάνοντας το να καίει λίπος αντί να το αποθηκεύει.

- Ξηροί καρποί: Είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και λιποδιαλυτές βιταμίνες όπως η Κ.

- Πράσινο τσάι: Αποτελεί σύμμαχό μας στη μάχη κατά της παχυσαρκίας, αυξάνοντας τον μεταβολικό ρυθμό μας σε ηρεμία έως και 4%, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά υγιεινή τροφή, καθώς περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών.

- Αυγά: Η βιταμίνη Β12 που περιέχουν, είναι απαραίτητη για τη διαδικασία αποσύνθεσης του λίπους, ενώ ο κρόκος του αυγού δεν ευθύνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό για την αύξηση της χοληστερόλης του αίματος όσο το περιττό λίπος του σώματος.

- Καυτερή πιπεριά: Αυξάνει έως και 25% το μεταβολικό ρυθμό μετά από ένα γεύμα, ευνοώντας την καύση λίπους.
Πηγή: onmed.gr