Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τέλος στη μεταφορά σκουπιδιών από Τρίπολη στο ΧΥΤΑ Φύλής

Λύση στο θέμα αναμένεται να δώσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με διαγωνισμούς για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Να σταματήσει το συντομότερο δυνατόν η... μεταφορά των απορριμμάτων από τους δήμους Τρίπολης και Ερμιονίδας στο ΧΥΤΑ Φυλής, αποφασίστηκε ύστερα από σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος. 
Λύση στο θέμα αναμένεται να δώσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με διαγωνισμούς για τη διαχείριση των απορριμμάτων και στις δύο δήμους.

Η μεταφορά των απορριμμάτων από τη Τρίπολη και την Ερμιονίδα προς το ΧΥΤΑ Φυλής αποφασίστηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από τα σοβαρά προβλήματα που είχαν οι δύο πόλεις με τα σκουπίδια

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και ΓΓ Συντονισμού του ΥΠΕΣ για θέματα Αποβλήτων Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ Γιάννης Σγουρός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ποιότητας Ζωής, Γ. Οικονομόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Αντιπρόεδρος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ, ΓΓ της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, συνοδευόμενος από το μέλος της ΕΕ της ΠΕΔ Αττικής και δημοτικό σύμβουλο Αγ. Παρασκευής Βασίλη Γιαννακόπουλο, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής.