Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αντίδραση από το ΚΚΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η πρώτη αντίδραση για την ανέγερση του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθε από τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κουμμουνιστικό Κόμμα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τονίζει ...πως επιθυμεί την επιστροφή της «Ένωσης» αλλά με την προϋπόθεση πως το κράτος θα είναι ο αποκλειστικός χρηματοδότης του νέου γηπέδου, που θα εξυπηρετεί όλα τα αθλήματα και τα ερασιτεχνικά σωματεία του Δήμου.

Τέλος, καταγγέλλει τον τρόπο παρουσίασης των πρώτων σχεδίων στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς απουσίαζαν τα εκλεγμένα στελέχη του ΚΚΕ.

Αναλυτικά:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας καταγγέλλει τη μεθόδευση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/10/2013, απουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ αποχώρησαν αρνούμενοι να συμμετάσχουν σε μια φιέστα που καμία σχέση δεν είχε με συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου. Η δημοτική αρχή επιδίωξε να εμφανίσει ομόφωνη την απόφαση για παράδοση στα επιχειρηματικά συμφέροντα του χώρου που είχε παραχωρηθεί απ” το δήμο στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Είμαστε αντίθετοι με αυτή τη μεθόδευση, που δεν εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες για άθληση της νεολαίας και του λαού της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Υποστηρίζουμε την κατασκευή αθλητικού κέντρου στα όρια του παλιού γηπέδου με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου απ” το κράτος, που θα καλύψει τις υποδομές για όλα τα αθλήματα και τα ερασιτεχνικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο δήμο, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ».

Πηγή: Sport-fm.gr