Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μαρία Ιωαννίδου: «Κλαίω και χτυπιέμαι. Ζω έναν εφιάλτη»

Στο πλατό της εκπομπής Αννίτα Sos της Αννίτας Πάνια φιλοξενήθηκε και η Μαρία Ιωαννίδου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση αποκάλυψε πως περνάει ένα τσουνάμι, που έχει καταστρέψει... τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της. Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην Αννίτα για το κλείσιμο της σχολής χορού της και τα χρέη της, τα οποία όπως είπε είναι αντίστοιχα της αξίας ενός σπιτιού.

«Έχω οργή μέσα μου και ζω εφιαλτικές στιγμές. Άνοιξα τη σχολή στη Γλυφάδα με χρήματα του Φρέντυ (σ.σ Γερμανού) και νιώθω ότι τον απογοήτευσα. Αυτό που ζω τώρα θα με επιβαρύνει σε όλη μου τη ζωή. Κλαίω και χτυπιέμαι μόνη μου στο σπίτι μου και στον κόσμο χαμογελώ. Από εδώ και μπρος θα ζω με αυτόν τον εφιάλτη. Έχω χάσει την πίστη μου γι” αυτο και αφήνω πίσω μου την εποχή της τσίχλας.»

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο επί 9 χρόνια σύντροφος της ηθοποιού Δημήτρης ο οποίος δήλωσε πως στέκεται στο πλευρό της και θα συνεχίσει να το κάνει και εξέφρασε την αγάπη του για εκείνη.