Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Χρυσή Αυγή: «Παρεξηγήσατε. Είμαστε όλοι κομμουνιστές»

Έχει ο καιρός γυρίσματα για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν είναι πια απλώς αποφασισμένοι να αποκηρύξουν τη ναζιστική ιδεολογία τους προκειμένου να αποφύγουν τα σίδερα της φυλακής, αλλά αν χρειαστεί να κάνουν και… δήλωση μετανοίας, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι για την αθωότητά τους ακόμη και τον κομμουνισμό. Καλά διαβάσατε.

Το νέο τρανό παράδειγμα, είναι ο Γιώργος Γερμενής, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε ότι είναι νεοναζιστής όπως έκαναν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, αλλά κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του στη Βουλή, επικαλέστηκε ως επιχείρημα για τις «δημοκρατικές» του αντιλήψεις την κομμουνιστική ιδεολογία των παππούδων του.

Τι είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι την δεκαετία του ’60 ο παππούς του αγόραζε το Ριζοσπάστη και τον έκρυβε. «Θυμάμαι σαν και τώρα που μου έλεγαν ότι ο ο παππούς μου έστελνε τη μητέρα μου τη δεκαετία του ’60 να αγοράσει τον Ριζοσπάστη και στη συνέχεια τον έκρυβαν στο σπίτι», είπε ο Γερμενής, αφήνοντας άφωνους τους παριστάμενους βουλευτές.