Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της ΑΕΚ

Τα πρώτα 1.500 εισιτήρια για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου στο «Ελ Πάσο» τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ. 

Με επίσημη ανακοίνωση, η «Ένωση» γνωστοποιεί... ότι η πώλησή τους θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής (17.30 – 20.00) από τα γραφεία της διοίκησης στο ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασιμάτης) και θα συνεχιστεί το πρωί έως το μεσημέρι του Σαββάτου από το εκδοτήριο του Σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (09.00 -15.00). Όσον αφορά τις τιμές τους, όπως αναμενόταν, κυμαίνονται από 5 έως 10 ευρώ.

Εκτός από τα 1.500 «κομμάτια» της ΑΕΚ, οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν –στις ίδιες τιμές- και μέσω του αυριανού αντιπάλου της ομάδας τους, από το προπονητήριο του ΑΟ Περιστερίου στην οδό Τσαλαβούτα (απέναντι από το κανάλι «Extra Channel»).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ παρέλαβε 1500 εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα.

Θα διατίθενται σήμερα Παρασκευή από τις 17.30 έως τις 20.00 στα γραφεία διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασιμάτης) και αύριο Σάββατο από τις 09.00 έως τις 15.00 από το εκδοτήριο του Σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 ευρώ».

Πηγή: Sport-fm.gr