Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το αληθινό πρόσωπο του Χρήστου Παππά

Το πραγματικό φασιστικό πρόσωπο του «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος» με φωτογραφίες ντοκουμέντα που βρέθηκαν στο σπίτι του στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Ανατριχίλα προκαλούν τα ...πορτραίτα του συναγωνιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο Χρήστος Παππάς ποζάρει έχοντας φόντο τον αγκυλωτό σταυρό και σημαία των ναζί και με ύφος που σοκάρει, έχει υψωμένο το δεξί του χέρι, αντιγράφοντας το πρότυπο του Χίτλερ.

Ενώ στην απολογία του στις Ανακριτικές Αρχές εμφανιζόταν να αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας τη ναζιστική ιδεολογία και τις θηριωδίες που διέπραξαν οι δυνάμεις του Αδόλφου Χίτλερ, ο ίδιος φωτογραφιζόταν σε νεαρή ηλικία, φορώντας αυθεντικό περιβραχιόνιο με τον αγκυλωτό σταυρό και τη στολή των περιβόητων Ταγμάτων Θανάτου, γνωστών ως Βάφεν Ες Ες.


Στο δεύτερο φωτογραφικό ντοκουμέντο του Έθνους ο Χρήστος Παππάς ποζάρει με δολοφονικό ύφος και φορώντας ακόμα μια φορά στρατιωτική στολή, ενώ στο μπράτσο του φορά με καμάρι το περιβραχιόνιο των ναζί. Ο βουλευτής βρίσκεται σε μεγαλύτερη ηλικία και έχει αφήσει μουστάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Παππάς έχει μεγάλη αγάπη για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι πως τις είχε κορνιζάρει και τις είχε κρεμασμένες στους τοίχους του σπιτιού του ως παράσημα.