Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Χωρίς εισιτήρια το Ηλυσιακός-Ολυμπιακός

Οι πληροφορίες περί ραντεβού θανάτου οπαδών των αιωνίων στον αγώνα του Ηλυσιακού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο την Πέμπτη (19:00) οδήγησε στην απόφαση να μην εκδοθούν εισιτήρια από την ΚΑΕ. 

Με κλειστές πόρτες και παρουσία ...μόνο των κατόχων διαρκείας και των εκπροσώπων των ΜΜΕ, θα γίνει το ματς του Ηλυσιακού με τον Ολυμπιακό, όπως αποφάσισε η ΚΑΕ μετά την έντονη φημολογία περί ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών των «αιωνίων» στο χώρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε να μην εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (9/10, 7 μμ) με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Λόγοι ασφαλείας, μας οδηγούν σε αυτή την απόφαση, η οποία θα στοιχίσει στην ομάδα μας από κάθε άποψη, ιδιαιτέρως οικονομικά, σε μία τόσο δύσκολη εποχή.

Ο στόχος μας ωστόσο, οι φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο μας σε κάθε ματς, να είναι ασφαλείς στο μέτρο του δυνατού, είναι αδιαπραγμάτευτος έναντι οποιουδήποτε κόστους.

Δικαίωμα εισόδου στο συγκεκριμένο ματς, θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί και την αστυνομική τους ταυτότητα και φυσικά οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ».

Πηγή: Sport-fm.gr