Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το ΚΚΕ καταγγέλλει επίθεση των ΜΑΤ κατά εργαζομένων στην Εύβοια

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του για την επίθεση των ΜΑΤ εναντίον ανέργων και εργαζομένων της Χαλκίδας, αναφέρει πως...:

«Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά, σε συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους και το δικαίωμά τους στη δουλειά.

Πρόκειται για εργαζόμενους από τα εργοστάσια «Τσιμέντα Χαλκίδας», «Σέλμαν», «Νεοσέτ», «Ιντερκέμ», «Μηχανική»» επισημαίνει η ανακοίνωση του κόμματος προσθέτοντας ότι:

«Η σημερινή επίθεση των ΜΑΤ, που αποτελεί συνέχεια των συλλήψεων 13 εργαζομένων από τα εργοστάσια της περιοχής, αποδεικνύει ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής περνά μέσα από το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης «οι εργαζόμενοι, ο λαός με οργάνωση της πάλης και λαϊκή συμμαχία μπορούν να απαντήσουν στον αυταρχισμό της κυβέρνησης απέναντι στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες».