Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έκτισαν κατά λάθος πολυκατοικία στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου!

Αυτά δεν συμβαίνουν (;) ούτε στην Ελλάδα... 

Στην επαρχία Σαανκσί στη Δυτική Κίνα, οι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να κόψουν ένα αυτοκινητόδρομο στη μέση για να παρακάμπτει μια πολυκατοικία που ...έκτισαν κατά λάθος, καθώς συνειδητοποίησαν ότι θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα να μεταφέρουν τους ενοίκους της και να τη γκρεμίσουν!

Έτσι, οι οχτώ λωρίδες κυκλοφορίας του υπερσύγχρονου αυτοκινητοδρόμου μειώθηκαν σε τέσσερις, με τους έξαλλους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων να φωνάζουν μάλιστα, καθότι το κτίριο στο οποίο μετακόμισαν βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε πολλά ντεσιμπέλ θορύβου απ τα διερχόμενα οχήματα...


Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων πολυκατοικίας, είχαν μόλις μετακομίσει από τα προηγούμενα σπίτια στα οποία έμεναν για να δημιουργηθεί στην περιοχή ένα πάρκο, κ γι' αυτό αρνήθηκαν να μετακομίσουν και πάλι αν δεν λάμβαναν παχυλές αποζημιώσεις.

Έτσι, το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε να σώσει μια μικρή περιουσία, αφήνοντας την πολυκατοικία στη θέση της, και τον αυτοκινητόδρομο μόνο με τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας...