Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σέρρες: Ανήλικες έκλεβαν ρούχα από κατάστημα

Δοκίμαζαν ρούχα και όσα του άρεσαν εξακολουθούσαν να τα φορούν, αφήνοντας πίσω τους τα δικά τους!

Όμως, οι τρεις ανήλικες μαθήτριες που ήθελαν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους χωρίς έξοδα, συνελήφθησαν και αντί για καινούργια ρούχα φόρεσαν… χειροπέδες!

Η 25χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος στις Σέρρες πήρε είδηση το κόλπο των τριών συνομήλικων κοριτσιών ηλικίας 15 χρόνων και ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις. Οι Ελληνίδες δράστιδες δεν άργησαν να εντοπιστούν, τα κλεμμένα ρούχα βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στο κατάστημα και οι ίδιες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 

*** Στο σπίτι ενός 23χρονου Έλληνα βρέθηκε ο φορητός υπολογιστής που είχε κλαπεί την περασμένη Τετάρτη από ένα κατάστημα της Ξάνθης, χωρίς η ιδιοκτήτριά του να το αντιληφθεί. Τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε ο νεαρός δράστης οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Μια ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή είχε κλέψει την περασμένη Πέμπτη από ένα πολυκατάστημα στην πόλη της Ρόδου ένας 24χρονος και την πούλησε σε έναν 22χρονο φίλο του. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο πρώτος για κλοπή και ο δεύτερος αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ η κλεμμένη παιχνιδομηχανή αποδόθηκε στο κατάστημα.