Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Καθάρισμα δοντιών με τη βοήθεια… γαρίδων - Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο…

Μια ανορθόδοξη μέθοδο για το καθάρισμα των δοντιών σκέφτηκε να εφαρμόσει ο νεαρός Russell Laman.

Ο ίδιος μαζί με τον πατέρα του συνηθίζουν να πραγματοποιούν καταδύσεις και... κατά τη διάρκεια αυτών, το 13χρονο αγόρι παρατήρησε ότι ορισμένες γαρίδες έμπαιναν στο στόμα ψαριών και αφαιρούσαν τα παράσιτα που υπήρχαν εκεί. Έτσι σκέφτηκε να αξιοποιήσει και ο ίδιος τη δραστηριότητα των συγκεκριμένων γαρίδων.

Πράγματι, ενώ καταδύονταν με τον πατέρα του, άνοιξε το στόμα του και περίμενε οι γαρίδες να «πιάσουν δουλειά»! Όταν αυτό συνέβη, ο πατέρας του Russell κατέγραψε φωτογραφίες και βίντεο.

«Ένιωσα σαν μικροσκοπικοί οδοντίατροι να καθαρίζουν τα δόντια μου και να τριγυρνούν στο στόμα μου. Ένιωσα να γαργαλιέμαι λίγο, αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό», περιέγραψε.

Δεν νιώθει κανένα φόβο να ανοίξει το στόμα του μέσα στο νερό, καθώς όπως λέει έχει παρατηρήσει τον τρόπο που λειτουργούν τα ψάρια.

«Έχω παρατηρήσει ότι οι γαρίδες πάντα προσέχουν το στόμα του ψαριού και μόλις αρχίσει να κλείνει βγαίνουν έξω. Κάνω το ίδιο πράγμα όπως και τα ψάρια. Όταν ξεμένω από αέρα, σιγά-σιγά κλείνω το στόμα μου και οι γαρίδες βγαίνουν έξω».