Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η Aniston έπαθε αμόκ! Γιατί απαίτησε να αλλάξουν το όνομα ρόλου στην νέα της ταινία;

Έχει κι αυτή τις εμμονές της! Είναι star και το ξέρει! Επίσης είναι μία καρδιά πληγωμένη και αυτό το ξέρουμε όλοι εμείς! 

Οπότε μήπως είναι απολύτως φυσιολογικό να φρικάρει με οτιδήποτε έχει να κάνει με την.... μισητή της αντίζηλο Angelina Jolie;

Αναφερόμαστε φυσικά στην Jennifer Aniston, εννοείται, η οποία πραγματικά, όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσους άντρες κι αν ερωτευτεί, δεν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει το μίσος της για την Angelina Jolie, η οποία της έφαγε τον άντρα! Τελευταίο κρούσμα λοιπόν, είναι το αμόκ που έπαθε όταν έμαθε ότι στην νέα της ταινία, ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες θα ονομάζεται... Angie!


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Aniston άστραψε και βρόντηξε και απαίτησε φυσικά να αλλάξει το όνομα! Πλέον, και επειδή σιγά μην της χαλούσαν χατίρι, ο ρόλος έχει το όνομα Izzy, κάτι που για την ώρα ηρέμησε την... έξαλλη star! Βέβαια, οι πληροφορίες αυτές κάνουν λόγο και για παράλογες απαιτήσεις της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά με την αλλαγή του ονόματος, πιστεύουμε ότι θα ηρεμήσει!