Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κινδύνεψε η ζωή γνωστής ηθοποιού: «Με παρακολουθούσε 7 μήνες! Μπήκα στο αυτοκίνητο και...»

Γνωστής ηθοποιός αποκαλύπτει τη στιγμή που κινδύνεψε η ζωή της από έναν ψυχοπαθή θαυμαστή, που την παρακολουθούσε επί επτά μήνες!

"Άρχικά μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, μέχρι που τον μπλόκαρα. 

Πριν από λίγο... διάστημα στεκόταν έξω από το θέατρο. Μπήκα στο αυτοκίνητο με ένα συνεργάτη μου για να με πάει μέχρι ένα σημείο παρακάτω. Εκείνος έγινε βίαιος. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο.

Ευτυχώς, έρχονταν από την άλλη πλευρά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ανοίξαμε το παράθυρο, εξηγήσαμε τι συμβαίνει και τον έπιασαν. Μείναμε εκεί όλοι. Έδωσα κατάθεση, ήρθε περιπολικό και τον πήγε στο τμήμα" είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Για έξι-επτά μήνες. Αρχικά μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, εγώ δεν απαντούσα, όπως με είχε συμβουλέψει ο δικηγόρος μου. Μια φορά με είχε πετύχει με το αυτοκίνητο στο δρόμο και με είχε κλείσει. Είχα πρόβλημα. Εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά μου.


Όποτε έκανα κάποια δουλειά επειδή το δημοσιοποιούσα αναγκαστικά στη σελίδα μου στο facebook αυτός εμφανιζόταν εκεί. Ο λόγος που το αναφέρω είναι για να προστατεύσω όποιον άλλον αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις.» δήλωσε η Κατερίνα Τσάβαλου στο περιοδικό «Εγώ» .