Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στον ανακριτή ξανά ο 37χρονος που κάλεσε τα «τάγματα εφόδου»

Συμπληρωματική απολογία κατόπιν δικού του αιτήματος, δίνει ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής ο Γιάννης Άγγος, ο άνθρωπος που φέρεται να κινητοποίησε τα «τάγματα εφόδου», το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα.

Ο κατηγορούμενος ...απολογήθηκε το Σάββατο για τον κρίσιμο ρόλο που του αποδίδεται τη νύχτα της δολοφονίας και φέρεται να ζήτησε να επανέλθει στον ανακριτή, όταν του γνωστοποιήθηκε ότι κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Γιάννης Άγγος, που παραδόθηκε την Παρασκευή στην Αντιτρομοκρατική, ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα το βράδυ της δολοφονίας και ήταν ο ίδιος που τηλεφώνησε στον Γ. Πατέλη, τον πυρηνάρχη Νίκαιας, προκειμένου να τον ειδοποιήσει για τη συμπλοκή.

Εν τω μεταξύ, στην απολογία του χθες ενώπιον του ανακριτή, ο Αναστάσιος Πανταζής, που κρίθηκε προφυλακιστέος, αρνήθηκε ότι είναι «πυρηνάρχης» Περάματος, ιδιότητα που του αποδίδεται βάσει μαρτυρικών καταθέσεων.

Ο Α. Πανταζής φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του Φύσσα, αλλά και σε επιθέσεις σε βάρος Αιγυπτίων στην Ιχθυόσκαλα και σε βάρος μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος, απέδωσε την εμπλοκή του σε πολιτικές σκοπιμότητες, υποστηρίζοντας ότι ήταν απλό μέλος της Χρυσής Αυγής, στην οποία προσχώρησε για την «αντιμνημονιακή στάση της» και από την «αγάπη του για την πατρίδα».