Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οργιάζουν οι φήμες για επανασύνδεση Moore – Kutcher

Μπορεί να έχουν χωρίσει ωστόσο, ίσως έχουν ακόμη πράγματα που τους ενώνουν.

Οι κάμερες πέτυχαν χθες βράδυ τον Ashton Kutcher και τη Demi Moore κατά την έξοδό τους από το αεροδρόμιο στο Λος Άντζελες έπειτα από εκδήλωση στο Σαν Χοσέ να μιλούν πολύ…
εμπιστευτικά.

Και μπορεί για όσους τους είδαν να ήταν λίγο περίεργο το σκηνικό, αλλά οι δυο τους έδειξαν ότι παραμένουν φίλοι κι έχουν προχωρήσει.

Πάντως τους τελευταίους μήνες ακούστηκαν πολλά για τη νέα ένταση στη σχέση τους καθώς, όπως φημολογείται, η Moore διεκδικεί διατροφή από τον Αshton, παρά το γεγονός ότι εκείνη έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον τέως. Λέγεται δηλαδή ότι απαιτεί τη βοήθειά του για να ανακαινίσει το 25 εκατ. δολαρίων αξίας διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Οι δυο τους δεν έδειξαν παρόλα αυτά να υπάρχει ένταση ανάμεσά τους… αντιθέτως ήταν πολύ φιλικοί και χαλαροί κι έδειχναν να συζητούν ήρεμα. Μάλιστα, κάποιος άκουσε τον Κutcher να λέει στην τέως σύζυγό του «μπορεί να πάει καλά» με αποτέλεσμα να γίνονται τώρα διάφορες εικασίες.

Από την πλευρά της, η Mila Kunis, σύντροφος του Kutcher, με την οποία φημολογείται ότι έχουν αρραβωνιαστεί, βρίσκεται στο Τορόντο όπου συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.