Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η Άγκυρα έκλεισε ένα από τα μεθοριακά της περάσματα με την Συρία

Η Τουρκία έκλεισε ένα από τα μεθοριακά της περάσματα με την Συρία μετά την σύγκρουση μιας οργάνωσης ανταρτών που συνδέεται με την Αλ Κάιντα με μονάδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού στην συριακή πόλη Άζαζ κοντά στην τουρκική μεθόριο, δήλωσε σήμερα Τούρκος αξιωματούχος.

«Το συνοριακό πέρασμα του... Οντζουπινάρ έκλεισε για λόγους ασφαλείας καθώς εξακολουθεί να υπάρχει σύγχυση όσον αφορά το τι συμβαίνει στην συριακή πλευρά. Έχει διακοπεί όλη η ανθρωπιστική βοήθεια που φυσιολογικά περνάει μέσω του περάσματος αυτού», διευκρίνισε ο αξιωματούχος μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, αν και η Τουρκία δηλώνει ότι φυσιολογικά τηρεί μια πολιτική ανοιχτών πυλών για να επιτρέπει στους Σύρους πρόσφυγες να περνούν ελεύθερα στο έδαφός της, από καιρού εις καιρόν κλείνει προσωρινά τα μεθοριακά της περάσματα έπειτα από συμπλοκές που σημειώνονται κοντά στα σύνορά της.