Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απήγαγαν και βίασαν πεντάχρονη στο Πακιστάν

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα πεντάχρονο κορίτσι σε νοσοκομείο της Λαχόρης, στο Πακιστάν, μετά την απαγωγή και το βιασμό του στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Το παιδί, που είχε εξαφανιστεί από ...την προηγούμενη Τετάρτη από μια πολυσύχναστη περιοχή της Λαχόρης, εντοπίστηκε την Παρασκευή περίπου στις 20:00 μ.μ. τοπική ώρα (1500 GMT), κοντά σε ένα νοσοκομείο, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Χαουντρί Σχαφίγκ.

«Υποθέτουμε ότι άγνωστοι απήγαγαν το κορίτσι και το εγκατέλειψαν κοντά στο νοσοκομείο μετά από το βιασμό του», είπε ο αστυνομικός διοικητής. Η τηλεόραση CCTV μετέδωσε εικόνες όπου ένας φύλακα του νοσοκομείου μεταφέρει το παιδί στον ώμο του στο εσωτερικό του κτιρίου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το πεντάχρονο κορίτσι που πρώτα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, βιάστηκε αρκετές φορές.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν διέταξε το Σάββατο την αστυνομία να το κρατά ενήμερο για την πρόοδο της έρευνας αυτού του εγκλήματος. Ένας ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας, ο Ομάρ Βιρκ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ήδη δύο ομάδες έρευνας σχηματίστηκαν για την αναζήτηση των υπόπτων. Ο υπουργός Δικαιοσύνης της επαρχίας, Ρανά Σαναουλάχ υποσχέθηκε ότι οι δράστες θα βρεθούν κα θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.