Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έχασε… τέσσερα γκέιμ ο Τζόκοβιτς

Με σκορ 6-0, 6-2, 6-2. Έτσι κύλησαν τα τρία σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Ζοάο Σόουζα, με τον Νόλε να κάνει «πλάκα» και να παίρνει την πρόκριση στους «16» του US Open, ύστερα από 1 ώρα και 42 λεπτά.

Η διαφορά ποιότητας των δύο αθλητών.... τεράστια και ο Σέρβος φρόντισε να την επιβεβαιώσει εντός κορτ. Εμφανώς ανώτερος ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο πήρε σχεδόν τους διπλάσιους πόντους, είχε πολλά περισσότερα winners και γενικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.

Άλλωστε το γεγονός πως έχασε μόλις τέσσερα γκέιμ… μιλάει από μόνο του. Πλέον, ο Τζόκοβιτς στοχεύει στα προημιτελικά του αμερικανικού Grand Slam. Και για να φτάσει εκεί θα πρέπει να περάσει τον Μαρσέλ Γκρανογιέρ.

Ήδη τα άλλα ζευγάρια που συμπληρώνουν τους κορυφαίους «16» έχουν βγει και είναι τα εξής: Γιούζνι-Χιούιτ, Μάρεϊ-Ιστόμιν, Βαβρίνκα (απέκλεισε τον Παγδατή)-Μπέρντχ, Γκασκέ-Ράονιτς, Τιπσάρεβιτς-Φερέρ, Φέντερερ-Ρομπρέδο, Ναδάλ-Κόλσραϊμπερ. Φυσικά από τα δύο τελευταία… περιμένουμε τον Ελβετό και τον Ισπανό να επικρατήσουν για να μας χαρίσουν έναν προημιτελικό… λουκούμι!

Πηγή: sport-fm.gr