Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Δεν έχω ξεμπερδέψει από τις κρίσεις πανικού»

Για τις κρίσεις πανικού που εξακολουθεί να βιώνει μίλησε σε συνέντευξή της η Μαίρη Συνατσάκη.

«Οι κρίσεις πανικού έρχονται και φεύγουν. Κάποιες περίοδοι είναι πιο καλές και άλλες πιο λίγο πιο δύσκολες. Δεν έχω ...ξεμπερδέψει από τις κρίσεις. Κάθε φορά προσπαθώ να το διαχειριστώ» τόνισε με δηλώσεις της στο περιοδικό ΕΓΩ και πρόσθεσε ότι από την αρχή μοιράστηκε το πρόβλημά της με τους γονείς της.

«Δεν το αντιμετώπισα ενοχικά. Οι γονείς μου δεν με αντιμετώπισαν ποτέ σαν να ήμουν τρελή ή κάτι τέτοιο. Μερικές φορές, όταν επανέρχεται κάποια κρίση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που είμαι ήρεμη, απογοητεύομαι και σκέφτομαι “γιατί να ξανασυμβεί; Υποτίθεται ότι το είχα λύσει”. Στο τέλος της ημέρας, έχω αποδεχθεί πως ένα κομμάτι του εαυτού μου βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο, για να με κάνει σε κάποια θέματα πιο δυνατή απ’ ότι είμαι». «Έκανα εννιά χρόνια ατομική ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να δω πλευρές του εαυτού μου που φοβόμουν να τις διακρίνω. Με αποδέχθηκα! Με έμαθε να διαχειρίζομαι τα πράγματα που με θλίβουν και, επίσης, να βιώνω ουσιαστικά τα συναισθήματά μου».