Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δείτε τη Βάσω Λασκαράκη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πως και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της!

"Θα το βαφτίσουμε Ευαγγελία, το όνομα της.... μητέρας του Γιάννη. Νονός θα είναι ο παιδικός φίλος και συνέταιρος του Γιάννη, ο Στέργιος Αντούλας" δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό OK,

Kαι δεν διστάζει να πει: "Θα μου άρεσε να παντρευτούμε όταν το παιδί θα είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να καταλαβαίνει και να έχει μια ωραία ανάμνηση από αυτό το πανηγύρι. Αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα γάμου, ειδικά τώρα. Αυτό που με νοιάζει είναι να γεννηθεί με το καλό το παιδί μας και να είμαστε οι τρεις μας υγιείς και ευτυχισμένοι".

Όσο για τον επικείμενο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη λέει: "Θέλουμε να προλάβουμε να παντρευτούμε με τον Γιάννη πριν γεννηθεί το παιδί. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε τελικά, γιατί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης δουλεύει, οπότε δεν είμαι σίγουρη. Βέβαια, από ότι μου έχουν πει, ο πολιτικός γάμος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, αλλά, ειλικρινά, πιο πολύ με απασχολεί να έχω έτοιμο το παιδικό δωμάτοο παρά να παντρευτώ" σχολίασε η ηθοποιός και συμπληρώνει:

"Νομίζω ότι θα είναι περιττό αν παντρευτούμε με πολιτικό γάμο να κάνουμε μετά και θρησκευτικό. Εκτός, αν τελικά το αποφασίσουμε, όταν θα έχει μεγαλώσει και το παιδί, για να μπορεί να το απολαύσει και εκείνο".