Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πιάστηκαν στα χέρια στο Κολωνάκι Γιακουμάτος- Κανελλάκης

Επίθεση από τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο καταγγέλλει ότι δέχτηκε το μεσημέρι στο κέντρο του Κολωνακίου ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος..., μιλώντας στο koolnews.gr το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 3μ.μ., στη συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Χάριτος. Διαβάστε τι είπε ο ίδιος για το περιστατικό:

«Βρισκόμουν στη Χάρητος με κάποιους φίλους και συζητούσαμε για τα αιματηρά μέτρα της κυβέρνησης και κάποια στιγμή σταματάει στα 3 μέτρα από εμάς ένα αυτοκίνητο και βγαίνει ο Γιακουμάτος. Αφού μας είδε μας πλησίασε και μπήκε κι εκείνος στην κουβέντα. Άρχισε να λέει για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και τους πρασινοφρουρούς. Του είπα ότι φταίνε κι αυτοί αλλά φταίτε κι εσείς. Κουβέντα στην κουβέντα άρχισε να ωρύεται και στο τέλος μου επιτέθηκε.»

- Χειροδίκησε δηλαδή;

«Και βέβαια χειροδίκησε. Μου επιτέθηκε, εγώ αμύνθηκα και ευτυχώς που σταμάτησε ένα περιπολικό που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο αλλιώς θα γινόταν μακελειό.»

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος από τη πλευρά του δήλωσε: «Ουδέν σχόλιο. Ούτε αξίζει να σχολιάσω ούτε να ασχοληθώ με το θέμα.»