Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δυο ανήλικοι ρήμαξαν σπίτια και μηχανάκια στην Κόρινθο

Έκαναν τα… πάντα μέσα σε μια ώρα δυο ανήλικα τσιγγανόπουλα μόλις 14 χρόνων που ρήμαξαν τα σπίτια, τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα στην Κόρινθο! 

Πέντε κλοπές και μια αποτυχημένη απόπειρα είχαν στο ενεργητικό τους οι… υπερδραστήριοι πιτσιρικάδες, πριν ο ένας από αυτούς πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Οι άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν τον 14χρονο να οδηγεί ένα μοτοποδήλατο που είχε μόλις κλέψει από το χώρο στάθμευσης ενός σπιτιού, ενώ ο συνομήλικος συνεργός του που από το ίδιο πάρκινγκ έκλεψε μία μοτοσικλέτα κατάφερε να διαφύγει. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα οι δύο ανήλικοι είχαν διαρρήξει και δύο σπίτια από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, είδη ρουχισμού, ακόμη και τρόφιμα!

Ακόμη, διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο χωρίς να βρουν κάτι να αρπάξουν, ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν άλλο ένα μοτοποδήλατο και ένα αυτοκίνητο! Σε βάρος του 14χρονου και του συνεργού του που αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν και άλλες πτυχές της δράσης τους.