Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θα πάθετε πλάκα: Κι όμως αυτός είναι ο ετεροθαλής αδελφός της Aniston!

Και να μας το έλεγε η ίδια η Jennifer δε θα το πιστεύαμε. Ένα μικρό σοκ το πάθαμε!

Ο νεαρός punk τύπος που θα δείτε στην παραπάνω gallery είναι ο ετεροθαλής αδερφός της γλυκιάς ηθοποιού.

Ο Alex John Aniston, είναι ο γιος του... John Aniston (πατέρα της Jennifer) και της δεύτερης γυναίκας του εν ονόματι Sherry Rooney.

Τελευταία φορά που είχαν απαθανατίσει τον Alex John ήταν το 2004, σε πρεμιέρα της χολιγουντιανής star και αδερφής του. Από τότε φυσικά έχει αλλάξει τρομακτικά. Ο 24χρονος πλέον αδερφός της έχει γεμίσει τατουάζ και έχει μαλλιά μοϊκάνα. Το όλο στυλ του παραπέμπει σε νομά punk τύπο. Οι paparazzi τον απαθανάτισαν , λοιπόν, στο Burning Man festival στην έρημο της Nevada. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την αδερφή του εκείνος απάντησε: Με ρωτάνε για την Jennifer από τότε που ήμουν στο σχολείο. Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Συγκεκριμένα είπε:« It's been a pain in my ass for years. No comment.»

Και η ίδια όμως η Aniston, αποφεύγει να μιλάει για αυτόν, αλλά και να εμφανίζεται μαζί του. Μάλλον δεν έχουν και ιδιαίτερα καλές σχέσεις. Δείτε τον ετεροθαλή αδερφό της Ελληνίδας star στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνεται;