Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λασίθι: Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 77χρονου

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο από τους δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου στο χωριό Αμυγδάλοι, της Νεάπολης Λασιθίου, μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, που τους έκριναν προφυλακιστέους.

Κατά την απολογία τους, σήμερα το πρωί..., ο 19χρονος φαντάρος και ο 22χρονος κτηνοτρόφος εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για το έγκλημα που συντάραξε την κοινή γνώμη, δήλωσαν ότι λυπούνται για τον θάνατο του 77χρονου, αλλά και για τον διασυρμό των οικογενειών τους και ισχυρίστηκαν πως ήταν μεθυσμένοι όταν πήγαν σπίτι του για να κλέψουν, χαρακτηρίζοντας την πράξη τους ως «βλακώδη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο 19χρονος παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που χτύπησε τον 77χρονο, ενώ ο 22χρονος ισχυρίστηκε πως δεν τον χτύπησε.

Πάντως ο συνήγορος του 19χρονου δήλωσε με νόημα: «Το καλύτερο μνημόσυνο για τον ηλικιωμένο είναι να πουν οι κατηγορούμενοι την αλήθεια».

Μετά την απόφαση της προφυλάκισης, ο 19χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές της Αυλώνας και ο 22χρονος στις φυλακές Νεαπόλεως

Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 18χρονος, είχε αφεθεί την Τρίτη ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, υπό τον όρο να καταβάλει εγγύηση 10.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από την χώρα.

Πηγή: flashnews.gr