Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ρόδος: Από τις 16 θέσεις επικουρικών γιατρών, εμφανίστηκε μόνο ένας!

Δεκαέξι θέσεις επικουρικών γιατρών είχαν προκηρυχθεί για το νοσοκομείο Ρόδου και τα μικρά νησιά, ωστόσο μόνο ένας εμφανίστηκε, εντείνοντας το ήδη μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στα Δωδεκάνησα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η.... Ένωση Γιατρών Νοσοκομείου Ρόδου και Κέντρων Υγείας, καταγγέλλει το γεγονός και αφού κατηγορούν όλους τους αρμόδιους, τονίζουν ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες για τη δημόσια υγεία.

“Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Δυστυχώς ο απολογισμός είναι τραγικός. Θυμόμαστε όλοι με τι τυμπανοκρουσίες εξήγγειλαν το κατόρθωμα τους να προκηρυχθούν 16 θέσεις επικουρικών ιατρών για το νοσοκομείο Ρόδου και τα μικρά νησιά πολλοί παράγοντες και παραγοντίσκοι της περιοχής. Από τις 16 λοιπόν θέσεις εμφανίστηκε ΜΙΑ ολόκληρη γιατρός Πνευμονολόγος για το Νοσοκομείο», ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για άθλια πολιτική που ακολουθείται στο χώρο της υγείας η οποία δημιουργέι σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών: «Στην Κάρπαθο έχουν μείνει κενά όλα σχεδόν τα αγροτικά ιατρεία, η Χάλκη, η Σύμη, το Καστελόριζο, η Τήλος αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Η λίστα δυστυχώς της εγκατάλειψης θα αυξάνεται καθημερινά. Αφήνουν τους ακρίτες χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».